NordlysEnergi AS

Organisasjonsnummer #
919432942
Telefon nummer
22120072
Adresse
PB 5858 Majorstuen, 0308 Oslo
Kundeservice e-post
ks@nordlysenergi.com
Åpningstider
mandag:
09.00 - 17.00
tirsdag:
09.00 - 17.00
onsdag:
09.00 - 17.00
torsdag:
09.00 - 17.00
fredag:
09.00 - 17.00
lørdag:
stengt
søndag:
stengt
Strømavtale sammendrag
(ved 1000 kWh/måned i OSLO)
WINTER IS COMING
Årlig kostnad:
7104 kr
Månedlig kostnad:
592 kr
Avtaletype:
Andre prismodeller

Vurdering

*Field

is empty

SUSANNE
2020-11-17 10:47:40
Veldig dårlig kundeservice. Byttet til Norslysenergi etter at en selger kom på døren. Jeg spurte spesifikt om det var bindingstid, og svaret var nei (dumt av meg å stole på disse). Fikk deretter tilsendt bruddgebyr når vi prøvde å si opp 8 mnd'er senere. Forklarte situasjonen til kundeservice, virket nesten som at dette var slik de opererte, så det brydde de seg ikke om. Når vi deretter sa opp etter over 12 mnd'er fikk jeg beskjed om bruddgebyr igjen fordi de har 3 mnd'er oppsigelsestid.. altså.. Begrunnelsen for bindingstid og oppsigelsestid var at de hadde så gode priser. Det gir jo ikke akkurat mening å ha bindingstid dersom prisene er så gode. Utrolig dårlig selskap!
KAJA
2020-11-09 15:26:39
Grusom avtale, innpåslitne selgere gir deg god pris i noen dager før du flyttes til en annen avtale enn den du har fått tilbud om, men etter det kan du ikke bytte til ett annet strømselskap for du har bindt deg til 12! mnd med nordlys energi, sett flere steder at de skriver bruddgebyr er 1400kr, men det er 2100kr. Du må skrive under på stedet så du får ikke lest gjennom alt i fred og ro, og det er så mye som står med liten tekst i avtalen. STYR unna, jeg har måtte betale dobbelt av bruddgebyret fordi de ikke klarte å sende det riktig, de sendte det også 1 1/2 år ETTER jeg hadde sagt opp avtalen. Useriøs kundeservice som kun leser opp fra noen standardiserte svar, ingen hjelp å få.
Vis flere omtaler

Strømavtaler fra NordlysEnergi AS

WINTER IS COMING
  • Fast pris for 2 måneder
  • Nye og eksisterende kunder
  • Vil varsle: e-post, nettside
  • Kunden mottar en faktura: 1 måned
Månedspris
592
kroner per måned
Strømpris
0
øre/kWh

Ofte stilte spørsmål

kWh er en energienhet brukt av leverandører til å beregne strømregningen. En kWh refererer til energien som overføres med 1000 watt (eller 1 kilowatt) apparat som brukes i en time.

For eksempel en kWh vil drive en 100-watt lyspære i 10 timer..

Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m.m. Din gamle leverandør vil be om en endelig betaling fra deg hvis det er utestående faktura. For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er:

  • Adresse
  • Målepunkt ID
  • Måleravlesning

Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten.

Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser.

Din nye leverandør vil fakturere deg fra byttedato, samtidig som den gamle avtalen din kanselleres, så du bør ikke bli belastet to ganger for det samme. Vi anbefaler imidlertid at du kansellerer eventuel avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Bare for å forsikre deg om at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer avtalegiro du har med din gamle leverandør etter at din siste faktura er dekket.