Avtale informasjon

En spotpris avtale følger den gjennomsnittlige prisen på kraftbørsen. Denne avtaleformen har jevnt over vært den billigste de siste årene.

Spotpriser endres hver halvtime og kan variere ganske dramatisk avhengig av tilbud og etterspørsel. Vanligvis er spotprisene høyere i vinter og hverdager ved frokost og middagstid.

Strømavtale sammendrag
1000 kWt/måned in OSLO
Notodden Energi Kraft AS
Rallarkraft sponsor
Forventet månedlig strømpris:
597.35 kr
Forventet kWh pris
53 øre
Månedlig påslag
68 kr/mnd
Avtaletype:
Spotpris
Betalingsform:
Etterskudd
Pris inkl nettleie:
1 189.35 kr

Avtale informasjon

Strømleverandør
Notodden Energi Kraft AS
Strømavtale
Rallarkraft sponsor
BRUDD I BINDINGSTIDEN
Gratis
Faktureres
Hver måned
Bindingstid
3 måneder
Fastpristid
1 måneder
Avtaletype
Spotpris
Betalingsform
Etterskudd 1 måneder
Strømpris påslag
5 øre/kWt
Fornybare kilder
Annen
Gjelder for
Nye og eksisterende kunder
Prisendringer varsles
e-post, sms, postbrev, nettside, innlogging nettsted, telefon

Rallarkraft sponsor er et sponsorprodukt fra Rallarkraft. Du velger hvem vi skal støtte.

Estimert kostnad inkluderer kostnader og rabatter vist ovenfor. Alle priser som vises, inkluderer 25% moms. Dette kan være forskjellig fra hvordan disse prisene vises på regningen. Den anslåtte årlige kostnaden din beregnes ved hjelp av detaljene du har oppgitt. Prisene kan og vil endres ut ifra forbruket og ved variable avtaler.

Forventet Spotpris
53 øre/kWt
Månedlig påslag
67.50 kr/månedelig
Nettleie
47 øre/kWt
Fastledd
125.00 kr/månedelig
Bytt Nå

Andre avtaler fra Notodden Energi Kraft AS

Rallarkraft enkel
 • Fast pris for 3 måneder
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle: e-post, sms, postbrev, nettside, innlogging nettsted, telefon
 • Kunden mottar en faktura: 1 måneder
Månedspris
1171.85
kroner per måned
Strømpris
58
øre/kWh
Rallarkraft familie
 • Fast pris for 3 måneder
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle: e-post, sms, postbrev, nettside, innlogging nettsted, telefon
 • Kunden mottar en faktura: 1 måneder
Månedspris
1181.85
kroner per måned
Strømpris
53
øre/kWh

Ofte stilte spørsmål

kWh er en energienhet brukt av leverandører til å beregne strømregningen. En kWh refererer til energien som overføres med 1000 watt (eller 1 kilowatt) apparat som brukes i en time.

For eksempel en kWh vil drive en 100-watt lyspære i 10 timer..

Ved å velge " Bekreft bytte " vil du gjennomføre skifte på Strømtest og vi vil sende din bytteforespørsel til din nye leverandør. Du vil få en bekreftelse fra ny strømleverandør innen kort tid.

Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m.m. Din gamle leverandør vil be om en endelig betaling fra deg hvis det er utestående faktura. For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er:

 • Adresse
 • Målepunkt ID
 • Måleravlesning

Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten.

Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser.

Din nye leverandør vil fakturere deg fra byttedato, samtidig som den gamle avtalen din kanselleres, så du bør ikke bli belastet to ganger for det samme. Vi anbefaler imidlertid at du kansellerer eventuel avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Bare for å forsikre deg om at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer avtalegiro du har med din gamle leverandør etter at din siste faktura er dekket.