Avtale informasjon

 • eFaktura, eller elektronisk faktura, er en tjeneste som lar deg motta fakturaen i nettbank i stedet for via post. Det er viktig å huske å aktivere betalingen selv, det skjer ikke automatisk, selv om du mottar fakturaen i nettbanken.
 • AvtaleGiro er en avtale om automatisk belastning av kontoen din, på gjentatte regninger. Du må aktivere AvtaleGiro i din bank og angi høy nok maksimalt fradragsbeløp
Fast strømpris for en periode. Du slipper børssvingningene, men vil betale noe mer for året under ett.
Strømavtale sammendrag
1000 kWt/måned in OSLO
FosenKraft Energi
Fastkraft 2 år
Forventet månedlig strømpris:
590.00 kr
Forventet kWh pris
59 øre
Månedlig påslag
0 kr/mnd
Avtaletype:
Fastpris
Betalingsform:
Etterskudd
Pris inkl nettleie:
1 182.00 kr

Avtale informasjon

Strømleverandør
FosenKraft Energi
Strømavtale
Fastkraft 2 år
BRUDD I BINDINGSTIDEN
Gratis
Faktureres
Hver måned
Bindingstid
2 år
Fastpristid
24 måneder
Avtaletype
Fastpris
Betalingsform
Etterskudd
Strømpris påslag
-
Fornybare kilder
Annen
Gjelder for
Nye og eksisterende kunder
Prisendringer varsles

Fastkraft er en bindende avtale inngås om fast pris for en tidsperiode. Da er du sikret mot svingningene i strømprisen i den aktuelle perioden.

Estimert kostnad inkluderer kostnader og rabatter vist ovenfor. Alle priser som vises, inkluderer 25% moms. Dette kan være forskjellig fra hvordan disse prisene vises på regningen. Den anslåtte årlige kostnaden din beregnes ved hjelp av detaljene du har oppgitt. Prisene kan og vil endres ut ifra forbruket og ved variable avtaler.

Forventet Spotpris
59 øre/kWt
Månedlig påslag
0.00 kr/månedelig
Nettleie
47 øre/kWt
Fastledd
125.00 kr/månedelig
Bytt Nå

Vurdering

*Field

is empty

Andre avtaler fra FosenKraft Energi

Markedskraft
 • Fast pris for 1 måned
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle:
 • Kunden mottar en faktura: 1 måned
Månedspris
1041.33
kroner per måned
Strømpris
45
øre/kWh
Fastkraft
 • Fast pris for 12 måneder
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle:
 • Kunden mottar en faktura: 1 måned
Månedspris
1242
kroner per måned
Strømpris
65
øre/kWh
GarantiKraft
 • Fast pris for 1 måned
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle:
 • Kunden mottar en faktura: 1 måned
Månedspris
1501
kroner per måned
Strømpris
87
øre/kWh

Ofte stilte spørsmål

kWh er en energienhet brukt av leverandører til å beregne strømregningen. En kWh refererer til energien som overføres med 1000 watt (eller 1 kilowatt) apparat som brukes i en time.

For eksempel en kWh vil drive en 100-watt lyspære i 10 timer..

Ved å velge " Bekreft bytte " vil du gjennomføre skifte på Strømtest og vi vil sende din bytteforespørsel til din nye leverandør. Du vil få en bekreftelse fra ny strømleverandør innen kort tid.

Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m.m. Din gamle leverandør vil be om en endelig betaling fra deg hvis det er utestående faktura. For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er:

 • Adresse
 • Målepunkt ID
 • Måleravlesning

Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten.

Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser.

Din nye leverandør vil fakturere deg fra byttedato, samtidig som den gamle avtalen din kanselleres, så du bør ikke bli belastet to ganger for det samme. Vi anbefaler imidlertid at du kansellerer eventuel avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Bare for å forsikre deg om at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer avtalegiro du har med din gamle leverandør etter at din siste faktura er dekket.