Avtale informasjon

Prisen du betaler bestemmes av børsen Nord Pool, i tillegg til et påslag og evt. månedlig fastbeløp til strømleverandøren. I motsetning til timespotavtaler, blir spotpris/innkjøpsprisavtaler som regel avregnet ved bruk av en gjennomsnittspris per måned (for eksempel ved bruk av en forhåndsdefinert forbruksprofil). Avregningsmetoden vil variere fra avtale til avtale, og skal komme frem i strømavtalens vilkår.

Strømavtale sammendrag
1000 kWt/måned in OSLO
Follo Energi
Follo Energi GarantiKraft
Forventet månedlig strømpris:
157.04 kr
Forventet kWh pris
12 øre
Månedlig påslag
39 kr/mnd
Avtaletype:
Innkjøpspris
Betalingsform:
Etterskudd
Pris inkl nettleie:
749.04 kr

Avtale informasjon

Strømleverandør
Follo Energi
Strømavtale
Follo Energi GarantiKraft
BRUDD I BINDINGSTIDEN
Gratis
Faktureres
Hver måned
Bindingstid
14 dager
Avtaletype
Innkjøpspris
Betalingsform
Etterskudd
Strømpris påslag
10 øre/kWt
Fornybare kilder
Annen
Gjelder for
Bare nye kunder
Prisendringer varsles
nettside, sms, e-post

Garantikraft er en super avtale for deg som ikke vil ha noen overraskelser i løpet av vinteren. Avtalen følger spotprisen, og lave spotpriser gir deg automatisk lav pris. Samtidig inneholder avtalen en prisgaranti som vi uansett garanterer at din pris aldri skal overstige. Maksprisen gjøres kjent i oktober hvert år og gjelder for perioden november til mars. * Fastbeløp kun kr. 39,- pr. måned * Trygghet mot høye vinterpriser * Gratis app og Mine sider med full oversikt over forbruk og pris

Estimert kostnad inkluderer kostnader og rabatter vist ovenfor. Alle priser som vises, inkluderer 25% moms. Dette kan være forskjellig fra hvordan disse prisene vises på regningen. Den anslåtte årlige kostnaden din beregnes ved hjelp av detaljene du har oppgitt. Prisene kan og vil endres ut ifra forbruket og ved variable avtaler.

Forventet Spotpris
12 øre/kWt
Månedlig påslag
39.00 kr/månedelig
Nettleie
47 øre/kWt
Fastledd
125.00 kr/månedelig
Bytt Nå

Vurdering

*Field

is empty

Andre avtaler fra Follo Energi

Follo Energi Innkjøpspris
  • Fast pris for 14 dager
  • Nye og eksisterende kunder
  • Vil varsle: nettside, sms, e-post
  • Kunden mottar en faktura: 1 måned
Månedspris
731.54
kroner per måned
Strømpris
8
øre/kWh

Ofte stilte spørsmål

kWh er en energienhet brukt av leverandører til å beregne strømregningen. En kWh refererer til energien som overføres med 1000 watt (eller 1 kilowatt) apparat som brukes i en time.

For eksempel en kWh vil drive en 100-watt lyspære i 10 timer..

Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m.m. Din gamle leverandør vil be om en endelig betaling fra deg hvis det er utestående faktura. For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er:

  • Adresse
  • Målepunkt ID
  • Måleravlesning

Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten.

Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser.

Din nye leverandør vil fakturere deg fra byttedato, samtidig som den gamle avtalen din kanselleres, så du bør ikke bli belastet to ganger for det samme. Vi anbefaler imidlertid at du kansellerer eventuel avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Bare for å forsikre deg om at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer avtalegiro du har med din gamle leverandør etter at din siste faktura er dekket.