Avtale informasjon

Avtaler som blander faste- og flytende priser, og er avtaler for strømkunder som følger med og bytter ofte.
Strømavtale sammendrag
1000 kWt/måned in OSLO
Øvre Eiker Strøm AS
Eiker Garantert Fornøyd
Forventet månedlig strømpris:
463.30 kr
Forventet kWh pris
42 øre
Månedlig påslag
39 kr/mnd
Avtaletype:
Andre prismodeller
Betalingsform:
Etterskudd
Pris inkl nettleie:
1 055.30 kr

Avtale informasjon

Strømleverandør
Øvre Eiker Strøm AS
Strømavtale
Eiker Garantert Fornøyd
BRUDD I BINDINGSTIDEN
Gratis
Faktureres
Hver måned
Bindingstid
1 måned
Avtaletype
Andre prismodeller
Betalingsform
Etterskudd
Strømpris påslag
7 øre/kWt
Fornybare kilder
Annen
Gjelder for
Nye og eksisterende kunder
Prisendringer varsles
sms

Eiker Garantert Fornøyd er et av Norges beste strømprodukter som har et unikt pristak. Pristaket sikrer deg mot høye strømpriser. Risikopremien for dette produktet vil ligge mellom 1 og 5 øre/kWh inkl. mva. Produktet baserer seg på vår innkjøpspris pr. mnd, + et påslag.

Estimert kostnad inkluderer kostnader og rabatter vist ovenfor. Alle priser som vises, inkluderer 25% moms. Dette kan være forskjellig fra hvordan disse prisene vises på regningen. Den anslåtte årlige kostnaden din beregnes ved hjelp av detaljene du har oppgitt. Prisene kan og vil endres ut ifra forbruket og ved variable avtaler.

Forventet Spotpris
42 øre/kWt
Månedlig påslag
39.00 kr/månedelig
Nettleie
47 øre/kWt
Fastledd
125.00 kr/månedelig
Bytt Nå

Vurdering

*Field

is empty

Andre avtaler fra Øvre Eiker Strøm AS

Eiker Trygg Innkjøpspris
 • Fast pris for 1 måned
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle: sms
 • Kunden mottar en faktura: 1 dager
Månedspris
1030.4
kroner per måned
Strømpris
40
øre/kWh
Eiker Innkjøpspris
 • Fast pris for 1 måned
 • Nye og eksisterende kunder
 • Vil varsle: sms
 • Kunden mottar en faktura: 1 dager
Månedspris
1055.3
kroner per måned
Strømpris
42
øre/kWh

Ofte stilte spørsmål

kWh er en energienhet brukt av leverandører til å beregne strømregningen. En kWh refererer til energien som overføres med 1000 watt (eller 1 kilowatt) apparat som brukes i en time.

For eksempel en kWh vil drive en 100-watt lyspære i 10 timer..

Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m.m. Din gamle leverandør vil be om en endelig betaling fra deg hvis det er utestående faktura. For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er:

 • Adresse
 • Målepunkt ID
 • Måleravlesning

Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten.

Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser.

Din nye leverandør vil fakturere deg fra byttedato, samtidig som den gamle avtalen din kanselleres, så du bør ikke bli belastet to ganger for det samme. Vi anbefaler imidlertid at du kansellerer eventuel avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen.

Bare for å forsikre deg om at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer avtalegiro du har med din gamle leverandør etter at din siste faktura er dekket.